Segueix els resultats de les consultes al minut a AraVallès

El diari digital del Vallès Oriental t'apropa al detall tota la jornada de votacions

Societat

Aquest diumenge 13 de desembre set municipis del Vallès Oriental -les Franqueses, Sant Celoni, Cardedeu, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor i Santa Eulàlia de Ronçana- celebren una consulta sobre la independència de Catalunya. Més de 57.000 veïns de la comarca podran exercir el dret a decidir, i AraVallès t'ho explicarà al detall. A través del diari digital del Vallès Oriental podràs seguir el recompte de vots -quanta gent ha votat i què ha votat- al minut. AraVallès estarà connectat amb la Coordinadora per la consulta sobre la independència i t'oferirà en temps real les dades per poblacions, amb xifres i gràfiques (veure imatge adjunta, amb dades de prova).

Per seguir quanta gent vota a cada població de la comarcà i què vota només caldrà connectar-se a AraVallès, que, una vegada més, fa bandera de les noves tecnologies i estarà interconnectat en tot moment amb el programa informàtic que gestiona les votacions dels gairebé 170 pobles que celebren aquest dissabte una consulta sobiranista. És a dir, que a més d'informar dels resultats dels set municipis del Vallès Oriental, el diari digital de la comarca també oferirà els resultats de totes les altres poblacions catalanes que tenen una cita amb les urnes.

A més, tres opinants de l'AraVallès -Joan Negre, Roger Prims i Eudald Murtra- seguiran la jornada de votacions en els diferents municipis de la comarca que han convocat una consulta, copsant l'ambient festiu i reivindicatiu que envoltarà la cita amb les urnes. El diari digital serà a totes les consultes que es celebren a la comarca, i t'aproparà -també a través d'imatges- tot el que succeeixi.

Edicions locals