Lliguen el propietari de Leiro al llit per robar-li 500 euros

Els lladres van entrar al seu domicili a Aiguafreda durant el pont de la Puríssima

Societat

Aiguafreda

El conegut empresari vallesà Valentí Leiro i la seva dona -tots dos d'avançada edat- dormien el dilluns del pont de la Puríssima al domicili familiar d'Aiguafreda quan van ser sorpresos per uns lladres, diversos homes, que els van lligar al llit i els van amenaçar si no els indicaven on guardaven els diners. El matrimoni no va oposar resistència i ràpidament els van assenyalar on podien trobar l'efectiu que hi havia a la casa. Segons fonts pròximes a la investigació, el botí va ser d'uns 500 euros. Els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació del robatori, perpetrat la matinada del 7 al 8 de desembre.

La parella ja estava dormint quan un nombre indeterminat d'individus va accedir al dormitori i els va despertar. Els van lligar de manera que no els poguessin observar-los amb detall ni veure com es movien per l'habitació. Fonts coneixedores del cas van assegurar que el robatori va ser ràpid i que els lladres només es van emportar efectiu. Els fets van passar a l’habitatge particular on viuen Leiro i la seva dona, entre el passeig Catalunya i la carretera de Ribes, molt a prop de l'entrada sud del poble des de la carretera C-17.

Quan els lladres can abandonar l'habitatge l'empresari, propietari de Leiro, va trucar a la seva filla, que va alertar la policia d'Aiguafreda i els Mossos d’Esquadra. També es van desplaçar fins a la casa els serveis sanitaris que van atendre Leiro i la seva dona. Cap dels dos va haver de ser trasllat a un centre sanitari.

Edicions locals