Higuero s'endú el Cros Ciutat de Granollers

Diversos atletes de renom van disputar la 43ena edició de la cursa vallesana

Esports

Granollers

Juan Carlos Higuero, quart classificat en la prova de 1.500 metres als Jocs Olímpics de Pequin de l'any passat i campió d'Europa l'any 2007, es va endur aquest diumenge 13 de desembre el Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers. L'atleta burgalès de l'equip Promoaranda, que disputava per primera vegada la prova vallesana que organitza el Club Atlètic Granollers, es va imposar amb un temps de 29 minuts i 38 segons gràcies a la seva punta de velocitat: als últims 300 metres d'una cursa de 10 quilòmetres va canviar el ritme i va deixar enrere al marroquí Mohamed Benhmbarka. El tercer classificat va ser el kenià Cosmers Kemboi. 

Els participants a la cursa masculina de la 43ena edició del Cros Internacional de la capital del Vallès Oriental van donar quatre voltes a un circuit de 2.500 metres, situat al voltant de les instal·lacions Esportives Municipals de Granollers. El cartell de la cursa estava ple de noms destacats, com els de Reyes Estévez, José Ríos o José Luis Blanco, entre altres. Els kenians van trencar la cursa ben d'hora, i al pas pels primers 2.500 metres el primer grup ja només el formaven vuit homes. Higuero va respondre als constants canvis de ritme dels africans i al final va imposar la seva velocitat.

Pel que fa a la prova femenina, sobre una distància de 6.500 metres, la keniana Beatrice Jepchumba, guanyadora del Cros Internacional de Granollers l'any 2005, es va imposar a la resta de participants sense masses problemes. Només la tarragonina Natàlia Rodríguez, guanyadora l'any passat, se li va apropar en alguns trams de la cursa.

Totes les classificacions.

Edicions locals