Uns 40 empresaris participen a la primera jornada del programa Èxit

Els patrons de la Vall del Tenes reben informació sobre eines de finançament

Economia

Bigues i Riells, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall, Santa Eulàlia de Ronçana

Santa Eulàlia de Ronçana va acollir aquest dimarts 15 de desembre la primera jornada del programa Èxit, destinat al suport empresarial de la Vall del Tenes. Una quarantena d'empresaris van assistir a la trobada titulada Èxit: finançament i subvencions, en la qual el consultor de la iniciativa, Albert Garcia, va transmetre als presents quins són els objectius del programa. Mitjançant Èxit els empresaris i comerciants de la Vall del Tenes poden rebre informació sintetitzada i continuada sobre subvencions i altres eines de finançament tant a nivell local com regional, nacional i, fins i tot, europeu.

El programa també ofereix atenció personalitzada i confidencial per tothom que ho desitgi. Per a que això sigui possible tenen a la seva disposició professionals del sector als que poden recórrer sempre que sigui necessari. Cal recordar que aquests serveis no tenen cap cost pels empresaris de la Vall del Tenes: Lliçà de Vall, Lliçà d'Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana i Bigues i Riells. L'objectiu és facilitar-los la recerca de fonts de finançament i posar al seu abast tots els mecanismes necessaris per aconseguir-les.

Els empresaris participants s'han mostrat satisfets amb el contingut i esperen poder aplicar algunes de les propostes d'Èxit a les seves empreses. La cloenda de la jornada va anar a càrrec de l'alcalde de Santa Eulàlia, Enric Barbany (ERC), qui va assegurar que aquesta iniciativa és un repte per l'administració que aposta per programes com aquest amb la intenció de donar suport a les empreses que desitgen avançar amb projectes innovadors i aportació de noves idees.

Fa tot just un mes que va engegar el programa Èxit i fins ara un 10 per cent de les empreses de la Vall del Tenes s'hi han interessat. La propera jornada està dirigida als emprenedors i tindrà lloc el 17 de desembre al matí a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Lliçà de Vall.

Edicions locals