Ràdio Mollet col·labora amb la campanya de Reis de la Creu Roja

Organitza una marató radiofònica i solidària amb l'objectiu de recollir joguines

Societat

Mollet del Vallès

Amb l'objectiu de contribuir a que cap infant es quedi sense joguines la nit de Reis, Ràdio Mollet col·labora per segon any consecutiu amb la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja a través d'una marató radiofònica, que es celebra aquest divendres 18 de desembre a la plaça de Cinco Pinos, davant del Lledoner, l'equipament que acull els nous estudis de l'emissora municipal. Al llarg de la jornada, l'equip de Ràdio Mollet sortirà al carrer per implicar la ciutadania en la donació solidària de joguines noves, no sexistes i no bèl·liques. Les joguines arribaran als infants en risc d'exclusió social del Vallès Oriental i del Vallès Occidental.

L'equip de locutors i col·laboradors de Ràdio Mollet han preparat una programació especial, on hi haurà espai per entrevistar les entitats, els comerços i els particulars que col·laboren amb la campanya. També s'hi inclouran els espais habituals del divendres, com el Fil directe amb l'alcalde, el socialista Josep Monràs. El lema de la campanya de recollida de joguines d'enguany és El joc de compartir. La marató radiofònica es farà d'onze del matí a sis de la tarda, moment en què tothom qui ho vulgui es podrà acostar fins a la plaça de Cinco Pinos i portar una joguina.

Creu Roja Sabadell-Vallès Sud celebra la campanya de Reis per dissetè any consecutiu a les poblacions de Mollet, la Llagosta, Sabadell i Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental). Sota el lema Educa per a un món millor, l'organització també vol sensibilitzar la població sobre la importància pedagògica del joc i la joguina en el desenvolupament dels infants i promoure'n el consum responsable. Al llarg de tot el mes de desembre i fins al 5 de gener, les seus de Creu Roja són punts de recollida de joguines noves, no bèl·liques i no sexistes.

Edicions locals