Santa Eulàlia promociona productes de qualitat de la comarca

Ajuntament i empreses presenten la campanya 'Per Nadal comerç i producte local'

Economia

Santa Eulàlia de Ronçana

L'Ajuntament de Santa Eulàlia, l'Associació de Productors Artesans per la Qualitat del Vallès Oriental, la Diputació de Barcelona i Ronçana Comerç Actiu van presentar el passat cap de setmana, aprofitant la fira d'artesans que es celebrava a Santa Eulàlia, la campanya batejada amb el nom Per Nadal comerç i producte local, l'objectiu de la qual és fer difusió i promoció, a través dels comerços locals, dels productes artesans de qualitat de la comarca. La difusió es farà mitjançant 30 comerços de Santa Eulàlia de Ronçana, que tindran un aparador al·lusiu a la campanya durant el Nadal i repartiran bosses de paper amb la informació dels productors, fetes de material reciclable.

L'Associació de Productors Artesans per a la Qualitat del Vallès Oriental és una iniciativa col·lectiva que aplega 14 productors de tot tipus de productes d'alimentació. Son productors artesans de cicle complert i de produccions limitades i fan de la qualitat la seva primera norma. Treballem integrats en el territori del Vallès Oriental. Quatre dels productors d'aquesta associació són de Santa Eulàlia de Ronçana: Avellanes de Can Burguès, el foie de Can Manent, el vi i el cava de les Vinyes del Bruguer i la Mel d'Antany. També hi ha el fuet o el xoriç d'Emús Vallès de Palou, els embotits frescos de El Montseny, diversos formatges de la formatgeria La Cleda de Canovelles, o alguns vins i vinagres de Vins Serralada de Marina, de Martorelles.

Perquè tothom pugui accedir a aquests productes durant aquestes dates s'han establert dos punts de venta ubicats a La Sala (al Rieral) i a la Cafeteria Molí Santa Eulàlia (a la Sagrera).

Edicions locals