Neix una nova plataforma per potenciar el comerç comarcal

24x7 acull 72 comerços que aposten per l’ús de les noves tecnologies per créixer

Economia

la Garriga

Un nou projecte de modernització i innovació del comerç local ha començat a caminar al Vallès Oriental. Aquest dimarts 15 de desembre es va presentar oficialment la plataforma 24x7, que acull 72 comerços representatius de vint sectors comercials provinents de set municipis de la comarca: des de botigues d'esports fins a serveis personals i per a empreses, passant per establiments d'alimentació. L'objectiu primordial de la plataforma és acompanyar de manera integral els comerços interessats a fer un pas endavant en la seva gestió interna, així com en la seva projecció exterior per a modernitzar i reforçar la seva identitat, i també apropar l'ús de les noves tecnologies als comerços.

La nova plataforma es va presentar a la seu de la Fundació Universitària Marti l'Humà a la Garriga, promotora d'aquesta iniciativa pionera. A l'acte hi van assistir, a més de tècnics i regidors de les localitats amb representació de comerços a la plataforma, el cap de gestió d'innovació d'ACC1Ó, Enric Bayó, el director de la Fundació i responsable de l'Aula d’Empreses, Santiago Cucurella i el coordinador de la plataforma 24x7, Jordi Salayet.

El nou projecte facilita als comerços adherits formació continuada en noves tecnologies, un aparador virtual per a cadascun i suport tecnològic permanent durant el seu desenvolupament, així com una guia personalitzada. Es tracta de dinamitzar al màxim els sistemes de gestió de què disposen tot integrant bones pràctiques per a millorar la rendibilitat servint-se de les noves tecnologies per fer l'establiment més competitiu. Per a tots ells ha suposat la porta d'entrada a l'e-commerce i la possibilitat d'oferir els seus productes i serveis 24 hores al dia els 7 dies de la setmana.

Liderat per la Fundació Universitària Martí l’Humà, la plataforma 24x7 compta amb la col·laboració i suport d'ACC1Ó, el departament d'Innovació, Universitat i Empreses de la Generalitat, el Fons Europeu de Desenvolupament Regional i els ajuntaments de Caldes de Montbui, Cardedeu, les Franqueses del Vallès, la Garriga, Granollers, Parets del Vallès i Santa Eulàlia de Ronçana.

Edicions locals