La Guàrdia Civil comissa material falsificat al mercat de Canovelles

Els venedors dels productes, valorats en més de 6.000 euros, van fugir corrents

Societat

Canovelles

La Guàrdia Civil ha comissat gènere falsificat valorat en 39.650 euros en tres inspeccions realitzades els últims dies en locals comercials i mercats setmanals de Canovelles, Mataró (Maresme) i Martorell (Baix Llobregat). A la ciutat vallesana els agents de la benemèrita van localitzar efectes suposadament falsificats i valorats en més de 6.000 euros en una parada del mercat setmanal, que es celebra els diumenges. La Guàrdia Civil de Mollet del Vallès i de Canovelles va comissar 278 DVDs, 25 bosses de senyora, 6 moneders i 10 cinturons de diferents marques; tot plegat, valorat en 6.480 euros.

Diverses persones implicades en la venda d'aquest material falsificat van fugir davant la presència dels agents, abandonat els productes. No és la primera vegada que les forces de seguretat troben material falsificat al mercat setmanal de Canovelles.

Pel que fa a les operacions de la Guàrdia Civil, a Mataró van inspeccionar un local comercial on van detectar gènere suposadament falsificat -97 peces de bijuteria, 45 cinturons, 116 fundes de mòbil i 5 tirants- per valor de 25.470 euros. En un altre establiment de la ciutat es va repetir l'operació amb material valorat en 5.500 euros. A Martorell van localitzar en una parada del mercat peces suposadament falsificades per un valor de 2.200 euros.

L'últim incident similar a la comarca va succeir el passat 15 d'octubre, quan la policia local de la Llagosta va intervenir en una parada del mercat setmanal ambulant de la ciutat roba falsificada valorada en uns 8.000 euros. El material imitava peces de quatre marques diferents, totes molt conegudes. Els agents de la Llagosta van actuar després de rebre una denúncia d'un representant d'una d'aquestes quatre firmes afectades. En concret, la policia local va decomissar roba i sabates de les marques Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Emporio Armani i Bikkermbergs.

Edicions locals