Dues persones mortes en una baralla familiar al centre de Granollers

Troben un jove de 21 anys estès al carrer Joan Coll i un de 59 apunyalat en un pis

Societat

Granollers

Dos veïns de Granollers han mort aquest divendres a mig matí al carrer Joan Coll, al centre de Granollers, a tocar de Torres i Bages. Segons han explicat Mossos d'Esquadra i veïns a AraVallès, els fets han succeït cap a dos quarts d'onze del matí. A aquella hora un jove ha saltat des d'un dels pisos de la via i ha mort al caure. Segons apunten les primeres investigacions, s'hauria suïcidat -tot i que la policia no descarta encara una empenta- després d'apunyalar al seu sogre, de 59 anys, que també ha mort. La novia del suposat assassí ha presenciat tota l'escena. De fet, han estat els crits de la jove -ja des del carrer- el que ha alertat als veïns.

Tot i que encara no s'ha confirmat la identitat de les dues víctimes, de nacionalitat espanyola, tot apunta que serien E.V.A., de 21 anys, i P.G.C., de 59. El primer ha mort al carrer després de precipitar-se des d'un edifici; el segon, apunyalat amb una arma blanca -presentava diverses ferides per tot el cos. Segons apunten alguns veïns, tot i que la dada encara no l'han confirmat els Mossos, la dona que ha presenciat l'escena seria la filla de l'home apunyalat i la novia del suposat assassí. Els seus crits han alertat a diverses persones que treballen o viuen al carrer, que al seu torn han avisat a la policia i als serveis sanitaris. En pocs minuts, ha arribat una primera patrulla de la policia local de Granollers i dues ambulàncies que han intentat reanimar sense èxit els dos homes.

Els Mossos han estat unes quantes hores a la zona recollint informació sobre els fets. Durant tot aquest temps el carrer Joan Coll ha estat tallat. Segons ha relatat una veïna a AraVallès, la noia que cridava des del carrer "només demanava ajuda per l'home apunyalat", i no per la víctima més jove, la seva parella, que tenia just al davant. Això, i els cognoms diferents, confirmen, al contrari del que han avançat diversos mitjans, que les víctimes no eren pare i fill. Tot i ser un carrer força curt, pocs dels veïns que hi havia aquest matí a la zona coneixien directament a les víctimes.

La investigació dels Mossos per mirar d'aclarir les circumstàncies d'aquest succés continua oberta. La policia catalana estudia diverses hipòtesis, ja que no es descarta que el jove -que també presentava ferides d'arma blanca- fos empès mortalment en el fragor de la baralla. Tot i això, cada hora que passa agafa més pes que el jove ha matat el pare de la seva novia arran d'una forta discussió i una posterior baralla -diversos veïns han sentit crits-, i que després s'ha suïcidat.

Edicions locals