Jaume González és el nou cap de la Policia Local de Mollet

Substitueix Antonio Navarro, que ha deixat el càrrec per anar a la Policia Nacional

Societat

Mollet del Vallès

Mollet té des d'aquesta setmana nou cap de la Policia Local. Jaume González Moreno, sotsinspector dels Mossos d'Esquadra des de l'any 2004,  substitueix Antonio Navarro, que ha estat al capdavant de la policia de la ciutat vallesana els últims nou anys. Navarro va presentar la seva renúncia fa unes setmanes per traslladar-se al cos de la Policia Nacional. En la seva presentació, acompanyat per l'alcalde de Mollet, Josep Monràs (PSC), González Moreno va explicar que entre els principals objectius que es marca com a cap de la Policia Local hi ha el d'augmentar la col·laboració amb els altres cossos policials i engegar noves polítiques de qualitat del servei, relacionades amb les noves tecnologies.

Jaume González Moreno prové del cos dels Mossos d'Esquadra, del qual n'era sotsinspector des de l'any 2004, i ja havia treballar a la Policia Local de Mollet entre els anys 1982 i 1991. En la seva presentació també va afirmar que ocupar aquest nou càrrec és tot un honor per a ell, i va explicar que s'ha trobat amb "una gran rebuda per part de la plantilla i de l'Ajuntament". Per la seva banda, l'alcalde de Mollet  va demanar al nou cap policial el mateix nivell d'exigència i responsabilitat que s'havia imposat l'anterior responsable del cos, i va recordar que agafa el càrrec en un moment de canvis i nous reptes, com la construcció de la futura comissaria de la policia.

El fins ara cap de la Policia Municipal de Mollet, l'inspector Antonio Navarro, va presentar la seva renúncia per traslladar-se al cos de la Policia Nacional, després de nou anys al capdavant de la policia de la ciutat. El 2007 la conselleria d'Interior de la Generalitat li va atorgar la medalla de bronze al mèrit policial amb distintiu blau per la màxima col·laboració que va impulsar amb els Mossos d'Esquadra. Segons va explicar a Contrapunt el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Garzón, la gestió de Navarro "ha permès baixar l'índex delictiu" de la ciutat. A més, Garzón assegura que la Policia Local ha millorat des que Navarro la va encapçalar, ja que "l'ha reestructurat".

Edicions locals