Granollers Decideix promociona la consulta a la Mitja

Uns cinquanta atletes van córrer la cursa lluint l'eslògan 'Tant sí com no, vota'

Política

la Garriga, Granollers

Tant sí com no, vota. Aquest és l'eslògan de la consulta popular sobre la independència de Catalunya que se celebrarà a Granollers el proper 25 d'abril. Per ajudar a popularitzar-lo, uns 50 atletes dels 6.300 que aquest diumenge 7 de febrer van córrer la Mitja Marató de Granollers-les Franqueses-la Garriga lluïen una samarreta amb aquest eslògan, que anima a votar a tots els ciutadans, tant els partidaris de la independència de Catalunya com els que s'hi oposen. També es va penjar una pancarta gegant promocionant la consulta, que podien veure els corredors en el primer tram de la Mitja.

Granollers Decideix, per tant, ha aprofitat el gran esdeveniment esportiu d'aquest cap de setmana a la ciutat per donar a conèixer l'eslògan que convida a la participació de la consulta sobre la independència. Membres de l'entitat també van repartir postals amb l'eslògan entre el nombrós públic que animava als corredors en el tram final de la cursa, al centre de la ciutat. De fet, ja dissabte a la tarda, durant la Cursa de Gegants, prop d'una desena dels participants portaven l'eslògan al pit -en lletres blanques sobre una tela negra.

També el gegant de la Garriga vestia dissabte el logotip de la consulta de la seva població, que també se celebrarà el 25 d'abril. A més, membres de la plataforma La Garriga Decideix van muntar diumenge un petit estand a la plaça de l'Església, on el públic va trobar-hi tota mena de material i informació sobre la consulta que es farà al municipi.

Imatges de la Mitja amb atletes lluint l'eslògan.

Edicions locals