Barbosa, del CNG, doble or al Campionat de Catalunya

Aquest cap de setmana va pujar al podi de totes les proves infantils que va nedar

Esports

Granollers

El Club Natació Granollers (CNG) continua creant joves promeses que apunten molt alt. Aquest cap de setmana, del 5 al 7 de febrer, a Vic (Osona), Eric Barbosa es va penjar dues medalles d'or al Campionat de Catalunya Infantil. Va ser el nedador més competitiu del CNG als campionats. De fet, a part de les dues medalles d'or, Barbosa va aconseguir pujar al podi de totes les proves del Campionat de Catalunya en les quals va participar durant aquests tres dies. D'aquesta manera, Barbosa es va proclamar campió de Catalunya als 100 metres papallona i 100 metres lliures. A més, va aconseguir el subcampionat català als 200 metres lliures i la medalla de bronze als 400 lliures.

Però la bona actuació del CNG no s'acaba en Barbosa. La nedadora Palmira Chaparro també va aconseguir un títol, en proclamar-se campiona de Catalunya als 100 lliures. Per la seva banda, Marta Sáez es va penjar tres medalles de bronze: als 400 metres lliures, 200 lliures i 100 papallona. En aquestes dues darreres proves, Chaparro es va classificar en la quarta posició, per sota de la seva companya. Cal destacar que la gran majoria dels nedadors granollerins que van participar en aquest Campionat de Catalunya Infantil van millorar les seves marques personals. Un nom propi més: la nedadora Andrea Pérez va assolir a Vic la mínima estatal als 200 lliures, i es va quedar a només 8 centèsimes d'aconseguir la mínima per als 400 lliures, i a només 3 escasses dècimes per a la mínima dels 100 lliures.

El proper objectiu dels nedadors infantils del Club Natació Granollers és el Campionat d'Espanya, que tindrà lloc el proper 26 de març a Madrid. Es preveu una participació granollerina de més d'una desena de nedadors.

Edicions locals