La Volta tornarà a acabar a Montmeló

El Circuit de Catalunya acollirà l'etapa final de la 90a edició de la cursa ciclista

Esports

Montmeló

Tal i com va passar l'any passat, el Circuit de Catalunya tornarà a acollir aquesta primavera -concretament, el diumenge 28 de març- els metres finals de la Volta Ciclista a Catalunya. D'aquesta manera, la 90a edició de la Volta repetirà el recorregut en l'última etapa, que coronarà el campió final al Circuit de Montmeló, escenari un altre cop d'una prova de ciclisme internacional d'alt nivell. L'etapa s'haurà iniciat a l'espai on es construirà l'Esport Parc Internacional de Catalunya, el parc empresarial i tecnològic de l'esport que impulsa el govern català, a tocar del CAR de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental). Els corredors arribaran al Circuit de Catalunya després d'haver recorregut durant set dies el territori català.

La Volta Ciclista a Catalunya 2010 començarà a rodar el dilluns 22 de març a Lloret de Mar (la Selva) i acabarà el diumenge 28 de març a Montmeló. Els corredors arribaran al Circuit de Catalunya després d'haver recorregut durant set dies el territori català. Entre d'altres poblacions, la Volta començarà i acabarà etapes a Ascó (Ribera d'Ebre), Salt (Gironès), Banyoles (Pla de l'Estany) i la Seu d'Urgell (Alt Urgell).

El canvi més destacat de l'edició d'enguany és que, després de cinc anys ocupant les dates de la segona quinzena del mes de maig, la Volta Ciclista a Catalunya s'avança al mes de març. Concretament es disputarà del 22 al 28 de març de 2010. El canvi, en el que ja es venia treballant des de la direcció de la Volta des de fa molts mesos, és ja tota una realitat amb el suport de la mateixa Unió Ciclista Internacional. Així doncs, segons la direcció de la cursa, la propera edició ocuparà "unes dates idònies", en plena primavera, i evitant coincidir amb l'altra gran cursa que, des de feia uns anys, se solapava amb la Volta, el Giro d'Itàlia. Amb el canvi de calendari es busca potenciar la participació de les màximes figures del ciclisme professional internacional en una prova cabdal per Catalunya.

Edicions locals