ERC de Granollers escull una nova executiva local

Pere Sadurní, que substitueix Pep Mur, ocuparà la presidència els pròxims 2 anys

Política

Granollers

L'assemblea de militants de la secció local d'ERC de Granollers va escollir dimarts l'executiva que liderarà el partit els pròxims dos anys, i ho va fer amb el suport de tota la militància que hi va assistir. Pere Sadurní ocuparà a partir d'ara la presidència. L'equip que l'acompanyarà està format per Joan Antón Cerdà, al càrrec de la Secretaria d'Organització; Jaume Profitós, com a secretari de Finances; Manel Gener, al capdavant de la Secretaria de Política Municipal; Pepita Messeguer a la Secretaria de la Dona; Pep Mur, com a secretari de Contactes Institucionals i Comarcals; Isabel Alcalde, portaveu del Grup Municipal, i Enric Pratginestós, responsable de les relacions amb la JERC. A més, la nova executiva compta amb tres vocals: Òscar Riu, Jordi Barreda i Ferran Raga.

Segons subratlla Esquerra, amb aquest nou equip es dóna continuïtat al projecte actual de la formació, "donat la valoració positiva que es desprèn de la feina feta aquests últims dos anys". Pep Mur, que ja havia anunciat que deixaria la presidència en entrar com a regidor del grup municipal a l'Ajuntament de Granollers, va destacar dimarts el "bon ambient" que ha impregnat l'executiva durant el període 2008-2010 i que ha facilitat a la secció local d'ERC a Granollers plantejar amb èxit diferents tipus d'accions, com ara les conferències estratègiques que va organitzar davant la disconformitat respecte a la metodologia emprada per l'equip de govern a l'hora d'elaborar el segon pla estratègic de la ciutat, que encara està pendent d'aprovació.

En Pere Sadurní va néixer a Granollers fa 52 anys i és militant d'ERC des de 1991. Des de llavors, ha participat activament en el partit i ha ocupat càrrecs dins l'executiva local, com ara secretari d'Organització o secretari d'Imatge i Comunicació. És graduat en Multimèdia per l'UOC i té un Màster en Disseny Industrial per l'UPC. En el seu discurs, el president que ocuparà el càrrec de 2010 a 2012, va destacar els dos reptes més importants que es presenten pel partit, les eleccions al Parlament d'aquest any i les municipals de 2011.

Davant aquests reptes, Sadurní va afirmar que hi aportarà dedicació, "fent créixer el partit tan extensió com en autoestima, dos aspectes molt importants sobretot en aquests moments de crisi". El flamant president també va presentar als militants el seu decàleg d'objectius pels pròxims dos anys, entre els quals s'hi troben promoure la presència d'ERC a la vida quotidiana de la ciutat, marcant les diferències amb altres formacions polítiques i sempre "amb clau positiva i constructiva"; treballar per incorporar més persones que apostin per militar i compartir les idees d’Esquerra, tan si són militants com no, valorant el seu potencial i ganes de treballar, i fer que cada una de les actuacions del partir siguin un pas més cap a la independència de Catalunya.

Edicions locals