Detenen dos suposats lladres després d'una persecució per la C-58 i l'AP-7

Els arrestats van abandonar el vehicle a Mollet i van continuar la fugida a peu

Societat

Mollet del Vallès

La Policia Municipal de Sabadell (Vallès Occidental) va detenir la matinada de dimarts dos suposats lladres que van localitzar en actitud sospitosa al carrer d'Alfons Sala de la cocapital vallesana. Els detinguts es trobaven a l'interior d'una furgoneta, juntament amb una tercera persona, en el moment en què la policia els va veure. En demanar-los que baixessin del vehicle els joves van fugir amb el seu cotxe. Després d'una persecució per la carretera C-58 i l'AP-7, a l'alçada de Mollet la policia va aconseguir detenir el vehicle. Els sospitosos van fugir a peu i finalment els agents van poder aturar-los. Durant la persecució els detinguts van envestir tres cotxes patrulla que van patir danys.

Els fets es van iniciar la matinada de dimarts quan un patrulla del cos municipal de Sabadell va observar una furgoneta marca Citroën, ocupada per tres persones, en actitud sospitosa al carrer d'Alfons Sala de Sabadell. Quan els agents van fer indicacions al vehicle perquè s'aturés, la furgoneta va envestir el patrulla dos cops i va fugir a tota velocitat per la Gran Via en direcció a l'autopista C-58. Per tal de seguir el vehicle sospitós, a la primera patrulla policial s'hi va sumar un segon vehicle. Ja a l'autopista, la furgoneta va continuar colpejant els cotxes policials per apartar-los de la carretera. Després el vehicle sospitós va sortir a la població de Cerdanyola (Vallès Occidental), on es van incorporar a la persecució altres patrulles d'aquella localitat fins que, novament la furgoneta va tornar a entrar a l'autopista en direcció Mollet. En aquesta via, i en repetides ocasions, la furgoneta va continuar colpejant les patrulles.

Finalment a l'alçada de la sortida setze de Mollet, i en una zona aïllada del trànsit de l'autopista, la policia va aconseguir aturar el vehicle ocupat pels sospitosos; els tres ocupants van fugir a peu. Els agents van detenir dos dels sospitosos, el tercer va fugir. Un dels detinguts, E. P. C., veí de Sabadell i nascut l'any 1983, té diferents requisitòries de recerca i detenció i antecedents per robatori. L'altre, J. A. E., és també veí de Sabadell i nascut el 1978. Als detinguts se'ls imputa un delicte contra la seguretat viària, conducció temerària, resistència i desobediència a agents de l'autoritat, atemptat a agents de l'autoritat i robatori amb força en grau de temptativa. D'altra banda, un total de tres patrulles van patir danys importants a causa de les envestides de la furgoneta.

En el registre que es va fer al vehicle dels sospitosos, es van localitzar diferents estris i objectes que poden ser utilitzats per cometre robatoris. Les diligències sobre el fet es van portar a terme a la comissaria de Mossos d'Esquadra de Mollet.

Edicions locals