El CF Mollet UE signa un acord de col·laboració amb la Damm

El club barceloní cedirà jugadors i tindrà preferència a l'hora de fitxar molletans

Esports

Mollet del Vallès

El president del CF Mollet UE, Feliu Tura, i el president de la Damm, Josep Barcons, van signar aquest dimecres un acord de col·laboració entre ambdues entitats a través del qual podran intercanviar jugadors de les diferents categories. El conveni segellat obre la possibilitat d'integrar jugadors de l'equip barceloní, que disputa categories superiors, a les diferents plantilles del Mollet. A més, l'acord esportiu també estipula que els jugadors que més destaquin del club molletà tindran preferència per a jugar i formar-se dins la disciplina del CF Damm. Així mateix, el club vallesà podrà gaudir, en casos concrets, dels serveis mèdics que ofereix la Damm, en tractaments específics i rehabilitació de lesions.

El president de la Damm, Josep Barcons, va elogiar dimecres l'entitat molletana i va subratllar que és "un orgull que jugadors de la Damm puguin venir a jugar al CF Mollet UE". Ara per ara, dos jugadors del primer equip del club blanc-i-vermell s'han format al CF Damm: Christian Jiménez i Carlos Macedo, fet que demostra que "la voluntat de col·laboració entre ambdues entitats es remunta a abans de la signatura d'aquest conveni", subratlla la directiva del Mollet. La col·laboració entre els dos equips és, pel president del CF Mollet UE, Feliu Tura, un "símbol de prestigi per a la nostra entitat, sempre en constant lluita per a donar als seus jugadors la màxima qualitat en l'ensenyament de la pràctica esportiva".

A banda de l'intercanvi de jugadors, l'acord entre el CF Mollet UE i la Damm inclou també que el club molletà pugui gaudir, per casos concrets, dels serveis mèdics que ofereix la Damm, que disposa d'un quadre propi de facultatius i fisioterapeutes per a tractaments específics o rehabilitació de lesions. La Damm és una de les entitats esportives més destacades pel que fa a la formació de futbolistes de reconegut prestigi. L'èxit dels seus jugadors quan s'incorporen a clubs importants una vegada finalitzada la seva etapa de formació és la carta de presentació d'aquest equip barceloní. El paper de CF Damm passa, doncs, per formar, aconsellar i oriental al futbolista quan acaben el seu aprenentatge de juvenils.

Edicions locals