Crema completament un bar de Montmeló

El local està situat als baixos d'un bloc de cinc plantes que la policia ha evacuat

Societat

Montmeló

Un bar situat als baixos del número 52 del carrer Major de Montmeló va cremar completament aquest dimarts 9 de març a la nit, tot i que no va provocat danys personals, segons han informat els Bombers de la Generalitat. A més, va caure un fals sostre de l'establiment de restauració. El foc, que ha obligat a evacuar més de setanta persones de l'edifici, de cinc plantes, va començar al voltant de les onze de la nit. Els Bombers van aconseguir apagar-lo aproximadament una hora més tard; la virulència de les flames va fer que fins a Montmeló s'hi desplacessin nou dotacions dels Bombers. També s'hi van apropar una ambulància, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra i el Servei d'Emergències Mèdiques.

Segons ha explicat la Policia Local de Montmeló a l'AraVallès, les forces de seguretat van veure's obligades a evacuar en un temps rècord 72 persones de l'edifici. Quinze veïns més es van quedar a l'interior, perquè això era més segur que intentar treure'ls dels seus pisos. Un cop apagades les flames, es van revisar les cinc plantes per constatar que l'estructura de l'edifici afectat no ha quedat danyada. De fet, diversos veïns ja van poder passar el que quedava de nit al seu domicili. Onze persones han dormit a l'Hotel Montmeló i la resta a casa de familiars.

Aquest matí de dimecres, l'Ajuntament treballa per tornar els serveis bàsics a l'edifici: en aquests moments no hi ha ni aigua, ni llum, ni gas. Tot i això, la majoria de veïns ja han tornat a casa. Hi ha una família, però, la del pis que queda just a sobre del bar calcinat, que tardarà a poder tornar, ja que el seu pis ha quedat molt danyat per les flames. A hores d'ara encara es desconeixen les causes de l'incendi.

Edicions locals