La Policia Local de les Franqueses deté quatre suposats lladres

Els dos arrestats que van robar en una nau industrial de Llerona són de Canovelles

Societat

Canovelles, les Franqueses

La Policial Local de les Franqueses del Vallès va detenir quatre suposats lladres aquest dissabte 13 de març en dues actuacions realitzades després de rebre avisos de veïns del municipi. La primera operació, que va finalitzar amb dos arrestos, va tenir lloc a dos quarts de nou del matí, i es va tractar d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'una nau industrial situada al carrer Suïssa, al polígon industrial de Llerona. Unes hores més tard, al migdia, un veí va alertar als agents locals d'un possible robatori en un domicili del carrer Migdia de Corró d'Avall, ja que va veure com una persona pujava a la façana d'una vivenda. Aquesta segona operació ha acabat amb la detenció de dos persones més.

A primera hora del matí de dissabte, gràcies a un avís dels veïns, la Policia Local va poder localitzar un camió sospitós -en qual hi anaven dues persones- que portava material sostret del dipòsit municipal del carrer Suïssa. Als dos detinguts se'ls hi imputa un delicte de robatori amb força. La policia va intervenir-los el vehicle. Els arrestats, de nacionalitat espanyola, resideixen a Canovelles i tenen antecedents pel delictes similars.

Pel que fa al segon avís, una patrulla de la Policia Local es va desplaçar al carrer Migdia de Corró d'Avall i va veure com els suposats lladres fugien per les taulades. Tanmateix, la policia va identificar dos possibles còmplices que acompanyaven els fugitius i va intervenir el vehicle que utilitzaven, dins del qual hi havia un televisor de pantalla plana ocult amb una manta. Les empremtes que s'han trobat dins el turisme poden facilitar les posteriors investigacions del cos de Mossos d'Esquadra, que ja busquen els dos fugitius. El vehicle intervingut es troba en custòdia de la Policia Local al dipòsit municipal. Els dos suposats còmplices detinguts resideixen a Barcelona i són de nacionalitat peruana.

L'Àrea de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de les Franqueses valora molt positivament la important col·laboració dels veïns del municipi alertant quan es produïen fets delictius al municipi; uns avisos que han estat claus perquè s'hagin pogut efectuar les quatre detencions.

Edicions locals