La policia de les Franqueses confisca 320 grams de cocaïna

El propietari de la droga, que al mercat costaria uns 20 mil euros, va fugir corrent

Societat

les Franqueses

La Policia Local de les Franqueses va confiscar dimecres a la tarda 320 grams de material estupefaent, suposadament cocaïna, en el decurs d'una operació de control realitzada a Bellavista. Aquest material pot tenir un valor de mercat superior als 21.000 en funció de la seva puresa. Els fets van succeir a les set de la tarda a la plaça Espanya, quan la policia de les Franqueses realitzava tasques de control viari i seguretat ciutadana. Els agents van comprovar que hi havia un conductor molt nerviós que donava respostes incoherents, motiu pel qual va ser requerit a identificar-se. Amb la documentació en poder dels agents, el conductor va fugir corrent en direcció Granollers, abandonat en vehicle. La policia li va perdre la pista a la zona de l'Hospital i no el va poder detenir.

Quan es va procedir al registre del vehicle es van trobar dues bosses amagades sota el seient amb contingut estupefaent, suposadament cocaïna, que caldrà confirmar pel laboratori dels Mossos d'Esquadra, que és on s'ha portat el material intervingut. La Policia Local de les Franqueses també ha confiscat el vehicle del fugitiu, un Nissan Almera de color vermell que ara es troba a les dependències municipals de les Franqueses. Donat que el conductor va mostrar la seva identitat en el control resta pendent que en breu es pugui efectuar per part dels Mossos d'Esquadra la seva detenció.

L'inspector en cap de la Policia Local de les Franqueses, Joaquim Martín, va fer una valoració positiva de la intervenció assenyalant que "aquestes ràpides i eficients actuacions, així com altres campanyes de prevenció, vigilància i seguiment que es realitzen de manera periòdica per part dels agents, eviten que ni Bellavista ni qualsevol altre nucli del municipi puguin ser focus de delictes relacionats amb estupefaents".

Edicions locals