25-A: Albert Rivera entra en campanya

Coprotagonitza amb López Tena un cara a cara sobre les consultes a Granollers

Política

Granollers

Els 175 municipis que organitzen consultes independentistes pel proper 25 d'abril ja comencen a tancar els actes de campanya, i en algunes localitats s'esperen debats interessants. A Granollers, Òmnium Cultural ha organitzat un atractiu cara a cara sobre les consultes independentistes pel proper 13 d'abril entre el líder de Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía, el garriguenc Albert Rivera, i el president del Cercle d'Estudis Sobiranistes (CES), Alfons López Tena. El debat suposarà l'entrada de Rivera en campanya, després que el partit espanyolista hagi deslegitimat els referèndums. Això sí, des de Ciudadanos neguen que l'assistència de Rivera estigui concretada, i puntualitzen que la posició del partit respecte a les consultes es manté, ja que continuaran denunciant "els referèndums il·legals".

El debat entre Rivera i López Tena es farà a la Sala Francesc Tarafa de Granollers el proper 13 d'abril a les vuit del vespre, i serà moderat pel periodista granollerí i col·laborador d'AraVallès David Bassa. Sota el títol de Consultes populars: sí o no? Les consultes independentistes a debat, ambdós polítics exposaran les seves opinions a favor i en contra d'aquestes iniciatives. A més, respondran les preguntes dels assistents a l'acte.

Des de Ciudadanos asseguren que la presència de Rivera no suposa "l'entrada en campanya" del seu partit, ja que es tracta d'un acte organitzat per Òmnium i en cap cas promogut per Granollers Decideix. El partit de Rivera ha explicat a Directe!cat que en cap cas canviaran l'estratègia de Ciudadanos respecte a les anteriors onades de consultes, i, per tant, denunciaran els referèndums a les delegacions de l'Estat a Catalunya. "En cap cas Ciudadanos legitima aquest tipus de consulta", subratlla la formació espanyolista.

Xerrada sobre les consultes a la Garriga
Uns dies abans, el dijous 8 d'abril, a la Garriga -que també organitza la consulta independentista el 25-A-, es celebrarà una xerrada sobre els referèndums amb López Tena, l'historiador i eurodiputat per ERC Oriol Junqueras i el músic  Francesc Ribera 'Titot'. La xerrada, organitzada per Òmnium Cultural i AraVallès, es farà al patronat a les vuit del vespre.

Edicions locals