Dos detinguts a Cardedeu per robar a la Tèxtil Rase

Arresten a la Garriga un home acusat de perpetrat 14 robatoris en el municipi

Societat

Cardedeu, la Garriga

La Policia Local de Cardedeu va detenir dimecres passat dues persones mentre intentaven robar a la Tèxtil Rase. A dos quarts de dotze de la nit, en un control de vigilància, una patrulla policial va detectar sorolls a l'interior de l'equipament municipal de la Tèxtil Rase, on actualment s'hi estan fent obres de reforma. Per evitar la possible fugida dels dos homes els agents van encerclar l'edifici; minuts més tard van interceptar els sospitosos amb material elèctric i canonades d'aigua. Els arrestats, A.A.A., de 34 anys i veí de Sant Celoni, i S.B., de 40 anys i domiciliat a Montmeló, havien arrencat instal·lacions elèctriques i d'aigua per vendre el material; de fet, van provocar una petita inundació i desperfectes importants en diversos espais.

Es dóna l'alarmant circumstància que una de les persones detingudes, S.B., ja va ser arrestat per la Policia Local de Cardedeu el passat dijous 1 d'abril pel mateix delicte a la Tèxtil Rase. És a dir, que els agents l'han detingut dues vegades en només sis dies, i en el mateix edifici. A més, l'individu en qüestió acumula 27 antecedents policials per robatori.

D'altra banda, el passat 7 d'abril agents de la Policia Local de la Garriga van detenir un veí del municipi, A. el H., de 30 anys, com a suposat autor d'un robatori amb força. La detenció va tenir lloc a tres quarts de dotze del matí al carrer de Pere Fuster. Els fets van succeir quan els agents van veure el detingut, sobre el qual constava una ordre de recerca, detenció i presentació per la seva presumpta participació en almenys catorze robatoris en diversos comerços de la Garriga. El detingut té nombrosos antecedents i ha estat detingut per la Policia Local de la garriga en altres ocasions per fets similars. Va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra a Granollers i posteriorment va passar a disposició judicial.

Edicions locals