El PSC engega una campanya per denunciar el desgovern de la Roca

Afirma que l'alcalde Ros ha protagonitzat els pitjors mil dies des de la Transició

Política

Roca del Vallès, la

Tret de sortida de la precampanya electoral a la Roca, tot i que encara queda més d'un any per a les properes municipals. El PSC, a l'oposició des del 2007, ha engegat la campanya 1000 dies de CiU+ERC a l'Ajuntament de La Roca = 1000 dies perduts, que a través d'exemples i dades busca denunciar el suposat mal govern de la Roca. Els socialistes van presentar la campanya dilluns a la seva seu al municipi vallesà, en un acte que va comptar amb les intervencions del diputat i primer secretari de la Federació del PSC del Vallès Oriental, Román Ruiz, el primer secretari de l'Agrupació Local, Salvador Illa, i el cap del Grup Municipal i president de l'Agrupació, Miquel Estapé.

Per al PSC, el balanç provisional del mandat del govern de CiU iERC és "absolutament decebedor". De fet, Illa va afirmar que "la situació de la Roca és molt pitjor del que mai ens varem imaginar ara fa tres anys, quan es va produir el canvi de govern". I va afegir que "han estat els pitjors mil dies des de la recuperació de la democràcia, tot i que hem viscut èpoques molt dures". Menys contundent es va mostrar Ruiz, que va subratllar que "la crisi no pot servir d'excusa a l'alcalde Rafael Ros per a no fer res. La Roca mai havia rebut tants ajuts: més de 5 milions d'euros que no s'han sabut aprofitar".

Pel cap del Grup Municipal i, si res estrany no passa, cap de llista a les properes eleccions, Miquel Estapé, el més greu és veure com s'està perjudicant als ciutadans: "a les famílies que no poden portar el seu fill a l'escola bressol perquè encara no s'ha fet la segona escola, o als joves que no es poden emancipar perquè no s'ha fet cap dels 220 habitatges públics previstos", va destacar. Per al PSC de la Roca, "aquest govern podria fer molt més però no ho fa, demostrant poca sensibilitat cap als problemes de la gent".

Campanya per escoltar els veïns
Estapé va reiterar que des del PSC "volem recuperar el camí del progrés del municipi", i per aconseguir-ho han engegat tres accions: la campanya per denunciar el suposat desgovern de la Roca -amb pancartes i parades per Sant Jordi-; una campanya de proximitat al carrer, porta per porta, per a escoltar "com a mínim" 2000 veïns i veïnes, entitats i empresaris; i la definició de l'agenda de la Roca per als propers 10 anys, un pla que el PSC anomena Somiar la Roca del 2020, i que es construirà a partir de les opinions, propostes i crítiques dels 2000 veïns escoltats. "Aquest pla ha de recollir els projectes clau, les prioritats, l'organització, els serveis del municipi i la relació de l'Ajuntament amb la societat civil", sentencien els socialistes del municipi vallesà.

VÍDEO DE LA CAMPANYA DEL PSC.

Edicions locals