El PP no emprendrà accions legals contra la seva exregidora a Mollet

La molletana Guarro (PSC) deixa les regidories de Serveis Socials i Salut Pública

Política

Mollet del Vallès

El PP de Mollet no emprendrà cap actuació legal contra Eva Rodríguez, la regidora que va abandonar ara fa uns dies la militància del partit i per convertir-se en regidora no adscrita. I és que segons el secretari dels populars de la ciutat, Xavier Muñoz, s'han revisat les declaracions de Rodríguez i no hi ha motiu de denúncia perquè no va fer afirmacions, sinó insinuacions. Això só, la regidora no adscrita va apuntar que la direcció del PP a Mollet busca rèdits personals. "Mai he aprofitat ni el partit ni els seus ingressos per qüestions personals, no sé si tothom pot dir el mateix", va sentenciar durant l'últim ple municipal Rodríguez, que admet que sempre hi ha hagut diferències amb el partit en temes com ara l'homosexualitat o l'avortament.

El passat 14 d'abril, a través d'una carta dirigida a l'alcalde Josep Monràs (PSC), Rodríguez va anunciar  la seva decisió d'abandonar el grup municipal del partit popular de Mollet i formar part dels regidors no adscrits del consistori. El mateix dia va enviar un comunicat a l'atenció del president del PP de Mollet expressant la seva voluntat "immediata i irrevocable" de causar baixa de la militància del partit. La presidenta del PP al Vallès Oriental i portaveu del grup municipal, Susanna Calvo, assegura que la decisió de Rodríguez va arribar "per sorpresa" i l'atribueix a "petites discrepàncies dins el grup".

Guarro abandona les seves regidories
D'altra banda, la regidora de l'equip de govern de Mollet, la socialista Carme Guarro, ha anunciat aquesta setmana que deixa les regidories de Serveis Socials i Salut Pública. Això sí, Guarro continuarà com a regidora fins a finals d'aquest mandat. En els propers dies s'oficialitzarà la renúncia, i durant la setmana vinent s'anunciaran canvis en la reestructuració del govern municipal de Mollet. La regidora  ha explicat que deixa aquestes responsabilitats per motius personals i professionals, ja que ha decidit reincorporar-se a la seva feina a l'Hospital de Sant Pau per poder beneficiar-se de les condicions d'una prejubilació.

En roda de premsa, l'alcalde de Mollet, Josep Monràs (PSC), va donar suport a Guarro en la seva decisió i li va agrair principalment la seva amistat, però també la fidelitat que ha mantingut sempre amb el projecte de govern, la seva dedicació, la innovació constant i "la voluntat que sempre ha mostrat de sumar per tal d'aconseguir avenços en els serveis socials i la salut de Mollet". Monràs va sentenciar que "hi haurà un abans i un després de la Carme pel que fa a les polítiques socials de la ciutat". Per la seva banda, Guarro va recordar amb emoció els 11 anys que ha treballat per la ciutat com a regidora; va entrar a formar part del govern municipal l'any 1999 com a regidora de Salut Pública i Serveis Socials.

Edicions locals