Recuperen 4.600 paquets de tabac robats a l'estanc de Bigues

Dos dels suposats assaltants aconsegueixen fugir de la Policia Local i els Mossos

Societat

Bigues i Riells

La Policia Local de Bigues i Riells i els Mossos d'Esquadra van recuperar el passat dijous 4.800 paquets de tabac que havien estat robats la nit de dimecres a dijous de la setmana passada de l'estanc situat al carrer Anna Mogas, al centre del municipi. Els paquets, que tenen un valor d'uns 12.000 euros, van ser localitzats en una zona boscosa del municipi, a tocar de la riera del Tenes, a la zona del camí de Can Sagimon. Les autoritats calculen que el robatori es va fer en menys de deu minuts perquè quan van arribar les patrulles ja no quedava ningú a l'establiment. I és que els veïns van trucar a la Policia Local després que saltés l'alarma; els assaltants van foradar la persiana metàl·lica de l'estanc.

Els veïns dels habitatges més propers a l'estanc van explicar a la Policia Local que havien vist com dos dels assaltants es dirigien amb el material robat a la zona boscosa que hi ha prop del carrer Anna Mogas, al costat de la riera. Seguint aquestes indicacions, els agents van trobar dijous al matí el material amagat entre la vegetació. En aquest punt, Policia i Mossos van decidir vigilar la zona per arrestar als lladres quan aquests tornessin per agafar el tabac. I, de fet, dos dels suposats assaltants van dirigir-se a la riera hores després per endur-se el material robat, però al descobrir que hi havia agents a la zona van aconseguir fugir saltant un marge d'un 20 metres d'alçada, segons relaten fonts policials, que apunten que la investigació continua oberta per localitzar i arrestar durant els propers dies tots els autors del robatori, que serien més de dos.

L'estanc del carrer Anna Mogas de Bigues i Riells ja va patir un robatori similar fa tot just un mes, i les forces policials consideren que va ser obra dels mateixos lladres. En aquella ocasió el material no va ser recuperat. Aquesta setmana diversos operaris reparaven els desperfectes de l'establiment. I és que els assaltants, a més de serrar part de la persiana metàl·lica, també van foradar un tros de paret.

Edicions locals