Canovelles engega una campanya per fomentar la recollida selectiva

La ciutat inverteix més de 4 milions d'euros a l'any en mantenir net el municipi

Societat

Canovelles

L'Ajuntament de Canovelles va presentar aquest divendres a la plaça de la Joventut la campanya cívica de conscienciació de la recollida selectiva Canovelles teva i neta. Cinquanta persones i quinze vehicles de neteja de les empreses Bonal, Urbaser i Major, encarregats de garantir un municipi net i cívic, van ser presents a l'acte, encapçalat per l'alcalde, Josep Orive (PSC). La campanya consta de banderoles, díptics informatius, senyalització dels contenidors i imants per les neveres que ja s'estan repartint per les cases de la ciutat. L'objectiu de la campanya, adreçada a la ciutadania en general i més concretament als marxants del mercat dels diumenges, és conscienciar sobre la importància de reciclar, fer la separació de les deixalles adequadament, generar menys residus de rebuig i respectar el medi ambient.

"Us dono les gràcies per la bona feina que feu dia a dia, molt important per a mantenir neta Canovelles. No obstant, sense la col·laboració dels veïns i les veïnes del poble no és possible mantenir el municipi net, agradable i cívic", va subratllar l'alcalde Orive en l'acte de divendres. El batlle socialista també va agrair l'esforç fet fins ara a tot el personal encarregat de la neteja i va demanar el compromís de cada veí per a fer possible aquesta Canovelles neta i agradable, tenint en compte que "Canovelles inverteix més de 4 milions d'euros a l'any en mantenir net el municipi".

Per la seva banda, el regidor d'Atenció als Barris i Serveis, Manteniment i Via pública, Juan Antonio Rodríguez, es va dirigir als treballadors per dóna'ls-hi també les gràcies per la feina que realitzen, fent èmfasis en la difícil situació econòmica que travessa tot el país: "Ara hem de fer més amb menys recursos", va apuntar, tot encoratjant-los a continuar treballant per donar un bon servei a la ciutadania, "perquè Canovelles s'ho mereix".

Edicions locals