La final de la Recopa es jugarà el 22-M a Alemanya i el 27 a Granollers

Cutura diu que fitxa pel Valladolid i s'afegeix a la marxa d'Andreu a l'Ademar

Esports

Granollers

La final de la Recopa d'Europa d'handbol, que enfrontarà a doble partit el Fraikin BM Granollers i el Gummersbach, ja té dates: el partit d'anada es jugarà a la pista del conjunt alemany el dissabte 22 de maig a les sis de la tarda, i el de tornada al Palau d'Esports de la capital del Vallès Oriental el dijous 27 de maig a les nou del vespre. Pel que fa el partit a Gummersbach, es coneix l'horari del mateix però es desconeix el pavelló a on es jugarà, ja que l'equip alemany té problemes en les instal·lacions on normalment juga els matxs. Per la seva banda, el BM Granolllers informarà properament dels preus de les entrades i del sistema de compra de les mateixes, tant per als socis com per al públic en general, així com de les opcions per acompanyar l'equip a Gummersbach.

Segons apunta la directiva granollerina, l'horari dels partits ha estat complicat de tancar, perquè s'han tingut que posar d'acord el BM Granollers, el Gummersbach, la Federació Europea d'Handbol (EHF), Televisió de Catalunya i la televisió alemanya.

El Granollers disputarà la final de la Recopa d'Europa sabedor que dos dels seus puntals al parquet, Davor Cutura i Juan Andreu, ja no disputaran la propera temporada amb el club vallesà. Des de finals de 2009 se sap que el totpoderós Ademar de Lleó ha fitxat al jove pivot internacional Andreu, un dels referents del Fraikin les últimes temporades, que aquest any ha estat molts mesos sense jugar per una lesió al genoll. Per la seva banda, i segons ha confirmat el club, fa només uns dies Cutura va anunciar que deixarà la capital del Vallès Oriental per marxar a Valladolid. El lateral servi va fitxar pel Granollers -on s'ha inflat a fer gols- el juny de 2007.

La marxa dels dos jugadors coincideix amb l'arribada, la temporada vinent, de Manolo Cadenas a la banqueta del Fraikin. Cadenas, que tindrà Toni García com a segon, ha signat per dos anys. L'actual entrenador, Lorenzo Rueda, passarà a ser el nou director esportiu. Entre tots hauran de trobar els substituts de Cutura i Andreu.

Edicions locals