Les regidores de Mollet Díaz i Domínguez es fan càrrec de Serveis Socials i Salut

Assumeixen les delegacions que Carme Guarro va abandonar la setmana passada

Política

Mollet del Vallès

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs (PSC), va anunciar aquest dilluns a la tarda les modificacions a les delegacions d'alcaldia que ha comportat la renúncia de Carme Guarro a les regidories de Serveis Socials i Salut Pública. Així, Alícia Domínguez suma a les seves responsabilitats (Comunicació i Educació) la regidoria de Salut Pública, mentre que la regidoria de Serveis Socials estarà encapçalada per Anna Díaz, que passa a ser regidora de Gent Gran i Serveis Socials. Guarro va abandonar les seves responsabilitats la setmana passada, després d'11 anys exercint-les, per motius personals i professionals; la veterana regidora ha decidit reincorporar-se a la seva feina a l'Hospital de Sant Pau per poder beneficiar-se de les condicions d'una prejubilació.

Aquesta reorganització de les responsabilitats de govern comporta també el canvi de la regidoria d'Acció Veïnal, que fins ara portava Anna Díaz, i passa a ser assumida per Rafael Cabanilla, regidor de Treball i Acció Veïnal. En l'àmbit de les regidories delegades de barri, Cabanilla també assumirà la del barri del Calderí, juntament amb la que ja tenia de Plana Lledó.

Durant la presentació d'aquesta reorganització de les delegacions d'alcaldia, l'alcalde de Mollet només va tenir bones paraules per als tres regidors als quals ha atorgat les noves responsabilitats. Pel que fa a l'Anna Díaz, Monràs va lloar la feina que aquesta ha fet al capdavant de la regidoria de Gent Gran i com a coordinadora d'Acció Veïnal. També va destacat la "qualificació i sensibilització" d'Alícia Domínguez per portar l'àmbit de Salut Pública el qual, en bona part, fa referència a la promoció de la salut i la sensibilització i educació envers temes de salut pública . Pel que fa a la nova delegació de Rafael Cabanilla, l'alcalde va destacar que es tracta d'una persona molt pròxima als diferents barris de la ciutat i que, per tant, està capacitat per desenvolupar correctament la nova responsabilitat.

Monràs també va destacar que aquests canvis no suposaran un increment econòmic, sinó un estalvi per a l'Ajuntament. L'alcalde va subratllar que la reorganització municipal permetrà "alleugerir els recursos", ja que Guarro renuncia a la seva dedicació completa i no se li amplia a ningú. A més, "Guarro donarà suport als nous regidors des de la seva experiència", va concloure el batlle molletà.

Edicions locals