Granollers presenta la primera fira de l'ecologia i l'alternativa

Ecogra oferirà xerrades, tallers, jocs, classes de ioga i concerts del 4 al 6 de juny

Societat

Granollers

Una cinquantena d'expositors relacionats amb les teràpies alternatives, tot allò bio i ecològic, i les energies renovables es donaran cita del 4 al 6 de juny a Ecogra, la primera edició de la fira de l'ecologia i l'alternativa promoguda per Comerç de Dalt. Durant tres dies, al carrer de Joan Prim, entre els carrers Torres i Bages i Hospital, hi haurà quatre espais amb xerrades, tallers, activitats, jocs, contes, classes de ioga, tai-txi, risoteràpia, cinema, concerts i restauració. Tot vinculat al món ecològic i sostenible adreçat a públic de totes les edats, i també als més petits, que tindran un espai dedicat. La inauguració d'Ecogra tindrà lloc el divendres 4 de juny a les cinc de la tarda amb la presència de José Luís Gallego, naturista, periodista ambiental i escriptor.

La nova fira, que es va presentar aquest dilluns al matí a l'Ajuntament de Granollers, amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Josep Mayoral (PSC), va dirigida a tots aquells que tenen relació o que participen amb el sector de les teràpies alternatives a Granollers i, per extensió, a tot el Vallès Oriental. "Volem donar un espai a Granollers a tot aquell qui vulgui caminar vers una nova visió de la terra. Creiem que per considerar la terra com la nostra casa comuna s'ha de crear una mentalitat global que permeti actuar activament per afrontar els problemes ecològics, ja sigui personalment o col·lectivament, localment o nacionalment", subratllen els impulsors d'Ecogra.

Durant tres dies, els nous avanços en energies renovables i les noves i velles tendències en teràpies alternatives compartiran espai amb altres cultures, noves maneres de viure i aconseguir una mentalitat més diversa, plural i solidaria. Al carrer Joan Prim tots aquells que ho desitgin podran exposar el seu treball i compartir i vendre els seus projectes i productes. A l’escenari es faran activitats a l'aire lliure: Pilates, Ioga, Tai chi, Gyrokinesis, Chi Kung, Kundalini, dansa del ventre... També hi haurà un taller de risoteràpia, boolywod, Reiky...

Edicions locals