El govern inverteix 775.000 euros per millorar carreteres de Granollers

S'acabarà de reformar la Carretera i es faran treballs de millora de diversos vials

Societat

Granollers

El govern català ha aprovat aquest dimarts una inversió de 775.500 euros per finançar obres de millora de trams de carreteres que funcionen com a vials urbans al seu pas per Granollers. Aquesta aportació s'emmarca dins l'actualització del conveni que signaran la Generalitat i l'Ajuntament de la capital del Vallès Oriental. Els treballs consistiran en les obres de condicionament i peatonalització de l'antiga carretera N-152 i a treballs en diversos vials urbans que, en el seu dia, van ser cedits al consistori per part de la Generalitat. Així, l'any 1995 es va signar un conveni pel qual el govern català cedia certs trams de carreteres i, a canvi, executava algunes actuacions de millora d'aquestes vies.

Els trams a traspassats a l'Ajuntament de Granollers corresponen a la carretera N-152a, en el tram comprès entre la rotonda de la ronda Sud i el límit amb el terme municipal de les Franqueses; la carretera C-1415 (carretera de la Roca) entre la intersecció amb l'avinguda del Parc i el terme municipal de la Roca; les calçades laterals de la ronda Sud (entre l'avinguda Francesc Macià i el carrer Lluís Companys, i entre aquest carrer i el riu Congost); i alguns trams de ramals viaris executats i camins executats al costat de la línia fèrria Barcelona-Puigcerdà.

Així mateix, amb aquesta inversió de 775.500 euros del govern català, l'Ajuntament de Granollers executarà les obres de condicionament i peatonalització de l'antiga carretera N-152a entre la plaça de la Corona i el carrer de Torres i Bages.

Edicions locals