Els Mossos investiguen la mort d'un home a Lliçà de Vall

L'autòpsia practicada al cadàver revela que podria tractar-se d'un assassinat

Societat

Lliçà de Vall

Els Mossos d'Esquadra treballen per esclarir les circumstàncies de la mort violenta d'un home localitzat sense vida per la Policia Local de Lliçà de Vall el passat diumenge al polígon industrial la Serra. L'autòpsia practicada al cadàver ha revelat indicis de criminalitat, segons ha informat aquest dimecres la policia catalana, que fins ara no havia dit res del cadàver trobat a Lliçà de Vall. L'Àrea Territorial d'Investigació de la Regió Policial Metropolitana Nord, amb seu a Granollers, s'ha fet càrrec de la investigació; els agents treballen en aquests moments en la identificació de la víctima. El jutge en funcions de guàrdia de Granollers ha decretat el secret de sumari.

En un primer moment, el cadàver, que no portava cap identificació, no semblava que tingués signes de violència, però després de fer l'autòpsia, els forenses han determinat que l'home hauria mort violentament. Els Mossos no han especificat les causes de la mort.

A mitjans de febrer, prop de la zona de polígons de Lliçà de Vall on aquest diumenge va aparèixer el cadàver, concretament al polígon industrial de Batzacs, a Granollers, l'assassí confés Domingo Miguel C. P., de 40 anys, va amagar el tronc de la seva dona en un camí, sota una uralita. Domingo Miguel va apunyalar, va esquarterar i va escampar les restes de la seva dona, Victoryia S., de 36 anys, entre Alcover i la capital del Vallès Oriental. En concret, els Mossos van localitzar el cap de la víctima a Sant Sadurní, i el tronc, al polígon Batzacs de Granollers -no es van trobar totes les extremitats.

Edicions locals