Parets reforma la piscina de Can Butjosa

L'Ajuntament adequarà aquest estiu l'aparcament annex al CEIP Lluís Piquer

Societat

Parets del Vallès

L'Ajuntament de Parets ha posat en marxa les obres de millora de les instal·lacions de calefacció i climatització de la piscina municipal de Can Butjosa, que romandrà tancada del 26 de juliol al 30 de setembre. L'actuació, finançada pel Fons Estatal d'Ocupació i Sostenibilitat (FEOSL), costarà 700.000 euros i consisteix en la millora i modernització de l'equipament amb la renovació de les calderes per afavorir la depuració de l'aigua, la climatització de la instal·lació i la renovació del tancament d'alumini de la vidriera que separa la piscina amb la zona verda exterior. D'altra banda també s'adequaran els vestidors i s'habilitarà una sala pel Club Natació Parets.

L'empresa Master Cold S.L, de Mollet, és l’adjudicatària de les obres. Durant els mesos d'agost i setembre es desenvoluparà l'actuació de millora, fet que requereix el tancament de l'equipament esportiu. Els socis de la piscina municipal de Can Butjosa han rebut un abonament de la quota per als mesos que no podran gaudir de les instal·lacions.

D'altra banda, a finals d'aquest mes de juliol s'iniciaran les obres d'adequació de l'aparcament annex al CEIP Lluís Piquer. L'actuació tindrà una durada de dos mesos i mig i ha estat adjudicada a l'empresa Servobiat, SL per un import de 144.404 euros. L'obra preveu diferents actuacions urbanístiques per a la millora d'aquest entorn com ara l'ampliació de la placeta d'entrada al centre educatiu, amb instal·lació de mobiliari urbà, l'eixamplament de la vorera, la dotació de zones verdes i arbrat i la pavimentació de l'actual aparcament.

S'aprofita aquesta actuació per millorar la connexió amb el Pavelló Municipal d'Esports. En aquest sentit, s'habilitaran escales perquè els vianants puguin accedir al complex esportiu i també una rampa per a persones amb mobilitat reduïda. Alhora es construirà un accés per a vehicles entre l'aparcament annex del CEIP Lluís Piquer i la zona del pavelló a partir d'una rampa. L'aparcament, un cop adequat, posarà a disposició 37 places, dues de les quals estaran destinades a discapacitats. Es preveu que l'actuació estigui enllestida a mitjan octubre.

Edicions locals