El PP es vanta d'haver millorat Montornès en dos anys

Fa campanya al municipi aprofitant que l'alcaldessa accidental és de la formació

Política

Montornès del Vallès

El secretari general del PP de Catalunya, Jordi Cornet, va assegurar aquest dimarts des de Montornès que gràcies a l'entrada de la formació conservadora al govern del municipi, ara fa dos anys, la població vallesana ha millorat, ha protagonitzat "un canvi qualitatiu". Segons el dirigent popular, Montornès demostra que "treballant plegats" -en referència als companys de govern, PSC i CiU- es poden fer polítiques destinades "a solucionar els problemes reals del ciutadans". Cornet va destacar la tasca de la tinent d'alcalde del PP Cristina Tarrés, que des de la seva regidoria "ha fet possible la participació ciutadana en la elaboració dels pressupostos".

Durant la seva visita, i acompanyat en tot moment per Tarrés, alcaldessa accidental aquestes setmanes, Cornet va destacar que a Montornès s'ha aconseguit no pujar els impostos, i va recordar que "el PP és l'únic partit que ofereix garanties" que aquest augment no es portarà a terme. En aquest sentit, el dirigent popular va expressat la seva confiança en que els ciutadans de Montornès "sabran valorar la gestió del PP en el govern del seu municipi" en les properes cites electorals.

Cornet també va subratllar que el PP "ha de ser decisiu en la comarca en les properes eleccions autonòmiques per centrar-nos en els problemes reals dels ciutadans i deixar de banda les controvèrsies partidistes que no interessen ni resolen els problemes dels ciutadans". En aquest sentit, va destacar que els principals eixos de la campanya del PP de Catalunya seran les solucions a la crisi, la creació d'ocupació, la seguretat i la immigració.

Defensa la construcció del Quart Cinturó
Cornet considera que els Ajuntaments són els grans perjudicats de l'actual crisi econòmica, i per això va insistir en la defensa de la tercera descentralització envers els ajuntaments i dotar-los de recursos perquè puguin fer front a les necessitats dels seus ciutadans i millorar els seus serveis. El dirigent del PP també va defensar la construcció del Quart Cinturó i es va oposar al probable peatge del futur túnel de la Conreria, a la carretera B-500). "Des del PP rebutjarem nous peatges", va sentenciar.

Finalment, i respecte el Codi de Consum català que va entrar en vigor aquest dilluns, el secretari general del PP de Catalunya va subratllar que "és una llei que afecta als fonaments de la llibertat i, per tant, és antidemocràtica. "Aquesta llei no s'hauria d’haver posat en marxa sense adaptar-se a la Constitució amb la correcció dels articles que danyen la igualtat del català i del castellà", va cloure Cornet.

Edicions locals