Mollet fa una donació de 2.000 euros per ajudar el Pakistan

El municipi vallesà també amplia en 1.500 euros els diners enviats a Haití

Societat

Mollet del Vallès

La Comissió d’Emergències de Mollet, formada per l’Ajuntament i les entitats solidàries de la ciutat, ha aprovat una aportació de 2.000 euros per fer front a la catàstrofe humanitària que viu el Pakistan, després de les fortes inundacions que ha viscut el país durant el mes d’agost. Aquests diners es destinaran a la reconstrucció de les zones afectades pel desbordament del riu Indus i a donar suport a la població damnificada. A banda d'aquesta aportació, el municipi engegarà la campanya 'Mollet, un euro per Pakistan'.

Els veïns de Mollet podran fer les donacions per a aquesta campanya solidària el dissabte 18 de setembre a la plaça Prat de la Riba. Aquesta iniciativa també es va realitzar amb el desastre d'Haití, en què centenars de molletans van poder aportar el seu granet de sorra per ajudar en la reconstrucció del país, que encara no s'ha recuperat del desastre. Per aquest motiu, juntament amb la donació al Pakistan, la Comissió d'Emergències de Mollet ha acordat ampliar l'ajuda que va donar a Haití amb 1.500 euros més.

Les inundacions continuen
Les inundacions al Pakistan continuen encara amb noves crescudes del riu Indus, que han obligat un milió de persones a abandonar casa seva. Segons les autoritats pakistaneses, les inundacions han provocat 1.600 morts i uns 20 milions d'afectats. A més a més, han resultat malmeses 288.000 vivendes i el 70% de les carreteres.


Edicions locals