L'exregidor del PP a Les Franqueses, Josep Badia, encapçalarà la llista de PxC a les eleccions municipals

S'ha incorporat al partit d'Anglada per 'posar ordre en el desgavell de la immigració'

Política

les Franqueses

El líder ultradretà Josep Anglada, continua ampliant el seu partit per concórrer a les eleccions municipals del proper mes de maig. D'aquesta manera, el que fins fa poc temps era el tinent d'alcalde del consistori de Les Franqueses del Vallès, Josep Badia, ha arribat a un acord amb el president de Plataforma per Catalunya per encapçalar les llistes d'aquesta formació en les eleccions al municipi. Anglada posa fi d'aquesta manera, a les converses que ha mantingut en els darrers mesos amb Badia tal i com ja va avançarAraVallès El president de Plataforma per Catalunya ha intentat també la incorporació de Enrique Hernandez, representant del PP a Granollers.

El nou cap de Plataforma per Catalunya a Les Franqueses, militant del Partit Popular de Catalunyadurant els darrers 10 anys, ha afirmat que 'comença per a mi una nova etapa en la meva vida política, plena d’il·lusió i amb el convenciment de poder retornar el sentit comú a l’Ajuntament de Les Franqueses'. Els objectius de Josep Badia, que concorrerà també a la llista de Plataforma per Catalunya a les eleccions autonòmiques, són 'posar ordre en el desgavell que hi ha a la immigració, amb la situació econòmica i laboral'.

Segons Anglada, la nova incorporació del seu partit és molt positiva ja que Badia és, segons ell, 'una persona honrada, treballadora i que l’avalen el seus quasi vuit anys que porta com a regidor a Les Franqueses'.

Edicions locals