El cardedeuenc Jordi Cots substituirà Uriel Bertran com a diputat parlamentari

Formarà part del grup d'ERC en el darrer ple de la legislatura que es farà el proper dimecres · Mantindrà l'acta fins a finals de desembre

Política

Cardedeu

El militant i regidor cardedeuenc Jordi Cots serà diputat d'ERC al Parlament de Catalunya en representació de la militància del Vallès Oriental. Cots, primer tinent d'alcalde de Cardedeu, substituirà d'aquesta manera Uriel Bertran, que va abandonar la formació independentista per liderar Solidaritat Catalana amb Laporta i López Tena. Les circumstàncies han volgut però que aquest ple sigui el darrer de la legislatura, fet que comportarà en un mateix dia l'estrena i el comiat de Cots com a parlamentari encara que no serà donat de baixa fins a la configuració del nou Parlament que es preveu cap a finals de desembre.

Jordi Cots va ingressar a Esquerra Republicana de Catalunya al 1992 , provinent de l'Entesa dels Nacionalistes d'Esquerra, passant a formar part del Consell Nacional fins el Congrés de Barcelona de 1993. Va formar part de la Permanent Comarcal del Vallès Oriental com a responsable de Política Municipal, en el període 2006 - 2008 com a secretari de Política Parlamentària i Institucional, en el període 2008 - 2009 com a secretari de Política Sectorial i Formació, i  fins els 7 de maig del 2010 com a secretari de Formació. Ha estat conseller nacional durant catorze anys i actualment forma part de l'Executiva local com a secretari de política municipal.

Edicions locals