FIMO 2010 es presenta amb nous actes i emplaçaments

FiraMollet disposarà d'una nova superfície de 21.000 m2 · L'Illa de Sardenya serà la primera ciutat convidada de la història de la mostra

Societat

Mollet del Vallès

La FiraMollet ampliarà aquest any el nombre d'expositors i d'activitats. Així ho ha anunciat aquest dimecres l'alcalde de la localitat Josep Monràs, que ha destacat l'increment del 20% d'estands que participaran en aquesta nova edició de FIMO que es celebrarà el primer cap de setmana d'octubre al parc de Ca l'Estrada. 157 expositors es reuniran en el nou emplaçament de la fira, que ocuparà enguany una superfície de 21.000 m2. La Fira del Comerç, la Indústria i els Serveis del Baix Vallès aplegarà aquest any un monogràfic dedicat a la salut alhora que s'han programant diverses xerrades, conferències i taules rodones a l’entorn de la salut que s'iniciaran el proper dilluns. El regidor de Comerç, Daniel Novo, ha destacat aquestes i altres activitats paral·leles a la Fira, durant tot el cap de setmana, com ara una sessió de networking organitzada per la Cambra de Comerç.

L'edició d'enguany de FiraMollet, la vuitena, està plena de novetats. D'aquesta manera s’aprofitarà per presentar la nova imatge de Ca n’Arimon, la cervesa de Gallecs i una nova web adreçada al comerç de la ciutat. El dia inaugural es presentarà també la nova imatge de ciutat, fruit del darrer Pla Estratègic així com també s'habilitarà un espai per l'Illa de Sardenya, primera ciutat convidada de la història de FIMO.

Les novetats de l'edició d'aquest any no suposa però que la Fira deixi de mantenir les activitats que s'han anat realitzat durant anys anteriors. Així, FiraMollet mantindrà una nova edició de l’Agromercat i una mostra gastronòmica. El sector de l’automoció ocuparà, com en altres edicions, un espai important del recinte de la Fira. És aquí on es presentaran vehicles ecològics sostenibles d’última generació.

Edicions locals