FIMO 2010 arrenca amb novetats i més expositors

L'acte inaugural serà aquest divendres al nou recinte firal · Un 20% més d'estands respecte l'any anterior s'hi ubicaran durant els tres dies de fira

Societat

Mollet del Vallès

Firamollet, l'aparador de la indústria, el comerç i els serveis, arrenca aquest divendres amb nombroses novetats i actes. L'edició d'enguany, la vuitena, s'inaugurarà a partir de les 18:30h amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs, el president de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué i del president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, Antonio Rísquez. Durant l’acte d’inauguració de la Fira es presentarà la nova imatge de la ciutat que ha sorgit de l’elaboració del II Pla Estratègic i que pretén transmetre la força i el dinamisme del futur de Mollet. FIMO 2010, com així es coneix la fira, ha incrementat aquest any en un 20% els estands que s'ubicaran als pavelló firal que també canviarà respecte als altres anys. D'aquesta manera, els 157 expositors es reuniran en el nou emplaçament de la fira, que ocuparà enguany una superfície de 21.000 m2.

La nova imatge de Ca n'Arimon, la cervesa de Gallecs i un nou portal web adreçat al comerç de la ciutat seran algunes de les activitats que es duran a terme en aquesta edició que comptarà, per primer cop, amb una ciutat convidada. L'illa de Sardenya ha estat el municipi escollit que presidirà els actes que es realitzin durant els tres dies de FIMO.

Les novetats de l'edició d'aquest any no suposa però que la Fira deixi de mantenir les activitats que s'han anat realitzat durant anys anteriors. Així, FiraMollet mantindrà una nova edició de l’Agromercat i una mostra gastronòmica. El sector de l’automoció ocuparà, com en altres edicions, un espai important del recinte de la Fira. És aquí on es presentaran vehicles ecològics sostenibles d’última generació.

Edicions locals