Granollers serà subseu del Mundial d'Handbol del 2013

L'esdeveniment tindrà lloc la segona quinzena de gener · Barcelona és l'altra ciutat catalana que acollirà diversos partits

Esports

Granollers

El campionat del món d'handbol del 2013 es viurà a Granollers. Així ho ha decidit la Federació Internacional d'Handbol (IHF), que ha atorgat a Espanya l'organització de l'esdeveniment més important del món d'aquest esport després que la candidatura de Noruega renunciés a la gestió de la competició. D'aquesta manera, la capital del Vallès Oriental serà subseu de la competició amb Barcelona, Barcelona, Valladolid, Madrid, Ciudad Real, Sevilla, Saragossa i Màlaga. Granollers viurà doncs l'elit de l'handbol en directe durant la segona quinzena de gener de l'any 2013.

La candidatura espanyola ha estat finalment l'única a concurs després que a última hora la candidatura noruega ha renunciat en la lluita per ser seu. El Mundial, que es disputarà per primera vegada a la història en territori espanyol de l'11 al 27 de gener, tindrà vuit ciutats que acolliran la competició entre les quals n'hi ha dues de catalanes, Barcelona i Granollers.

Edicions locals