Mor el conductor d'un ciclomotor a Vilalba Sasserra

La víctima era veïna de Vallgorguina i tenia 38 anys

Societat

Vallgorguina, Vilalba Sasserra


El conductor d'un ciclomotor va morir la nit del passat dissabte en col·lidir frontalment amb una furgoneta. L'accident va tenir lloc a tres quarts de deu de la nit a la via C-35, en el punt quilomètric 50, del terme municipal de Vilalba Sasserra. El motorista, Carlos GV, tenia 38 anys i era veí de Vallgorguina. El conductor de la furgoneta va resultar il·lès.

Cap de setmana complicat a les carreteres catalanes, en uns dies on l'alerta de possibles sinistres s'extrema a causa de l'alt moviment circulatori. Aquest cap de setmana, que ha estat aprofitat per molta gent per tal d'allargar-lo un parell de dies mes, és un dels períodes de risc assenyalats en el calendari de sinistres de la xarxa viària catalana.

Cinc persones han mort en aquest cap de setmana de pont en cinc accidents de trànsit. A banda del desafortunat sinistre del passat dissabte a la comarca, s'ha hagut de lamentar víctimes també a Riudarenes, on una persona va morir en sortir de la carretera, a Guils de Cerdanya, on una persona va morir en accident, a Rajadell, on un tràgic sinistre ha deixat una víctima, i a Viladecavalls, on la darrera víctima ha estat un nen de 4 anys que ha resultat mort en un accident de trànsit després d'un xoc frontal entre dos turismes.

Edicions locals