Més de 600 persones participen en el gran llaç humà per la prevenció del càncer de mama

Oncovallès va organitzar aquest dimarts una sèrie d’activitats i taules informatives a la comarca amb l’objectiu de commemorar la lluita contra el càncer de mama

Societat

Granollers

La Fundació d’Ajuda Oncològica Oncovallès s’afegia aquest dimarts, i com cada any, als actes del Dia Mundial del Càncer de Mama. Com a novetat d’enguany, Oncovallès va organitzar una gran llaçada humana que va
ocupar la plaça de la Porxada de Granollers on hi van participar més de 600 persones. L’acte va ser obert a tot el públic i demanava la implicació de cada persona amb un gest senzill: agafar la mà i formar un gran llaç. L’objectiu de l’activitat era fomentar la prevenció, ja que actualment el 90% de casos detectats a temps tenen un bon pronòstic.

L’acte també va comptar amb activitats per als més menuts, amb actuacions i un mural que van poder decorar ells mateixos. A més, durant l'acte també hi va haver taules informatives arreu de la comarca, en llocs com l'Hospital General de Granollers, l'Hospital de Mollet, el CAP Granollers Centre, el CAP Sant Miquel, la Mútua del Carme, els Carrers Anselm Clavé i Plaça Salvador Maluquer de Granollers, a l’Ametlla del Vallès, La Garriga, Santa Agnès, la Roca i a tots els CAP del Vallès Oriental.

Oncovallès va voler expressar també el seu agraïment a tots els col.laboradors que fan possible la seva activitat: Ajuntament de Granollers, Itres Comunicació Disseny & Web, Perfumeria Atalaya, Fitness Curves, Gran Centre Granollers, La Bolsera, La Caixa, Dolors Porredón Fotògraf, Codina Imatge i So, IGrafic, Farmàcia Arimany, Ortopèdia del Vallès, Anita Care, Ris o Llis, Pep Mogas (pallasso), La Gralla, Can Carbó Vell, Staedtler® Española, S.A., Milan, Calçats Miralles, Alquileres Granollers i Companyia de Teatre Musical Mil notes.

Edicions locals