El Fraikin segueix intractable a la part alta de la lliga

L'equip de Granollers es manté invicte després de la victòria d'ahir al vespre a la pista de l'Alcobendas per 30 a 33

Esports

Granollers

El Fraikin Granollers segueix intractable després de 7 jornades. Invicte i sòlid, i amb moments d'un handbol brillant, sembla que aquesta pot ser la seva temporada. Ahir al vespre va aconseguir 2 punts més que el mantenen en el grup capdavanter de la classificació ASOBAL i també va allargar la ratxa de partits sense conèixer la derrota. El partit d'ahir contra l'Alcobendas va ser una demostració de les virtuts del nou Fraikin, un equip que es fonamenta en la concentració i en l'esperit de conjunt.

El BM Granollers va donar ahir a Alcobendas un altre pas de rosca en la seva espectacular temporada. Va mostrar-se sòlid en tot moment i va desplegar les virtuts que, fins ara, l'han portat a la part alta de la lliga ASOBAL, on es manté darrera del grup dels més potents. El Fraikin va mostrar en tot moment una actitud guanyadora i intel·ligent: aquest nou equip és sòlid, juga a guanyar sempre, i no perd la concentració. A més, el conjunt és una autèntica pinya.

El partit va d'ahir va seguir un guió repetit en algunes de les darreres jornades. L'Alcobendas va sortir amb força i, durant la primera meitat del xoc, el marcador va ser molt igualat. Però el Granollers no va perdre mai el fil del partit, i amb la sensació de tenir-lo controlat, va aconseguir a l'equador de la segona part adelantar-se en el marcador. A partir de llavors, el Fraikin va donar un tomb en el marcador i va començar a posar distàncies, amb una renda màxima de 6 gols. El màxim anotador del partit va ser Nikcevic, amb 11 gols.

Al final, un resultat de 30 a 33. Nova victòria i molta motivació pel proper partit al Palau, a Granollers. I és que la propera jornada hi ha el derbi, el clàssic. I sembla que aquest any és un bon any per la visita de l'etern rival, el FC Barcelona Borges.

Edicions locals