El Fraikin Granollers perd la imbatibilitat a mans d'un Barça molt sòlid

L'equip vallesà perd el derbi català i també el seu primer partit de lliga per un marcador de 23 a 31

Esports

Granollers

El Fraikin Granollers no ha pogut seguir amb la seva ratxa a la lliga ASOBAL. En un partit trencat des del principi, l'equip vallesà no ha pogut fer res per guanyar el derbi català, tot i comptar amb un ambient de luxe en un Palau d'Esports on s'hi han reunit més de 3.000 persones. El FC Barcelona Borges ha guanyat per un marcador final que ha mostrat una diferència de 8 gols (23 a 31).

El Fraikin Granollers no ha pogut dormir avui una jornada més com a equip invicte a la lliga ASOBAL. Tot i l'escenari, tot i les ganes, tot i el compromís de l'equip, avui no s'ha pogut guanyar el Barça en un Palau d'Esports amb l'ambient de les gran ocasions, amb les graderies amb un aspecte immillorable, amb més de 3.000 persones animant l'equip de casa fins el final.

El FC Barcelona Borges ha començat el partit molt fort, concentrat i amb les idees molt clares. En els primers 10 minuts, el parcial ja era de 2 a 8, i la diferència ha anat pujant fins a mantenir-se estable entre els vuit i deu gols fins al final de la primera part. El marcador a la mitja part ha arribat amb un 12 a 22, una llosa massa dura per un Fraikin que ha reprès el partit després del descans amb ganes, però massa lluny com per poder capgirar el resultat final. Tot i així, la reacció del Granollers ha arribat a fregar l'èpica, quan Marc Pujol ha marcat el 23 a 26 a 6 minuts del final. Però no ha estat més que l'últim alè d'un equip que s'ha entregat al màxim, però que ja no ha pogut apropar-se més, buidat d'energies.

Tot i que aquesta és la primera derrota de la temporada, el Fraikin segueix en la part alta de la lliga, en cinquena posició.

Edicions locals