Artur Mas diu a Granollers que el Quart Cinturó 's'ha de fer i es farà'

També destaca en la seva intervenció que 'si en tenen l'oportunitat, el tripartit es tornarà a fer'

Política

Granollers

Artur Mas ha visitat avui la capital del Vallès Oriental, en un acte celebrat al teatre Auditori de Granollers. El candidat de Convergència i Unió a la presidència de la Generalitat de Catalunya ha explicat el seu projecte als més de mil seguidors i curiosos que s'han aplegat al Teatre de la capital de la comarca. L'acte, que ha tingut un to marcadament vallesà, ha comptat amb la presència de tots els candidats al Parlament del Vallès Oriental. Entre altres, el candidat a l'alcaldia de Granollers, Pius Canal; la regidora Núria Santacana, de Lliçà de Vall; Meritxell Budó, de la Garriga; i també els diputats Jordi Cuminal, de Sant Celoni, Jordi Turull, de Parets, i Felip Puig.

En un acte de pre-campanya àgil i dinàmic, Artur Mas ha explicat aquest matí les línies mestres del programa de Convergència i Unió per a les properes eleccions al Govern de la Generalitat de Catalunya. Mas ha demanat una Catalunya forta i que té per endavant la tasca de recuperar el 'lideratge, l'autoestima i el prestigi'. En el seu discurs tampoc ha volgut passar per alt algunes de les qüestions que tenen més incidència a la comarca, com el Quart Cinturó. Per Artur Mas, el Quart Cinturó 's'ha de fer i es farà', però 's'ha de fer bé, sense trinxar el territori', cosa que ha dit que farà si CIU governa.

En candidat també ha fet una forta crida contra l'abstenció i per la mobilització del vot de CIU, ja que el principal adversari que tenen, segons les seves paraules, és 'l'éxcés de confiança'. Convençut que hi ha molta gent que vol 'donar-li la volta a la realitat que viu Catalunya', ha demanat l'esforç de tots els presents per poder donar aquest tomb i canviar la 'difícil situació que viu Catalunya', i s'ha mostrat convençut que 'a la tercera va la vençuda'.

Artur Mas també ha arengat els assistents a desconfiar del tripartit, 'que ningú se'n refiï de les seves intencions'. El candidat ha deixat clar que els tres partits que formen el Govern tornaran a fer el Tripartit 'si poden', i ha manifestat que 'l'únic vot vàlid pel canvi és el de CIU'. Tot i això, també ha deixat molt clar que el canvi no serà pas fàcil, perquè la situació del país 'és la que és'.

Un acte marcadament vallesà

L'acte ha començat amb la presentació, concisa i breu, per part de Pius Canal dels oradors de l'acte. Canal ha dit que 'el tripartit ha maltractat el Vallès Oriental i Granollers' i va donar pas a Núria Santacana i Meritxell Budó, que han dit que venien 'ni a cantar, ni a ballar', que d'això ja se n'encarregaven 'els socialistes', i han proposat 'il·lusió, voluntat, talent i entusiasme'. Tot seguit, Jordi Turull, s'ha mostrat segur que 'un govern ha de formar part de la solució i no del problema', i s'ha mostrat molt dur en la crítica de la tasca del govern Tripartit a la comarca, en casos com els de la Policlínica, els barracons i el Quart Cinturó.

Edicions locals