Parets del Vallès presenta la unitat ciclista de Protecció Civil

Té com a principal objectiu fer tasca preventiva i de vigilància de proximitat tant al casc urbà com a l’entorn rural del municipi

Societat

Parets del Vallès

Parets del Vallès compta a partir d'aquesta setmana amb una nova unitat ciclista de Protecció Civil, que realitzarà tasques preventives i de vigilància de proximitat tant al casc urbà com a l’entorn rural del municipi. Aquesta iniciativa, a més d’actuar en l’àmbit de la seguretat i la prevenció també es vetlla per la sostenibilitat i el compromís amb el medi ambient.

L’Ajuntament de Parets col·labora amb la iniciativa amb la dotació de dues bicicletes de muntanya totalment equipades, dotades amb farmacioles sanitàries de primera intervenció i identificades amb el color taronja de l’uniforme de Protecció Civil. El lliurament de l’equip i la presentació de la unitat tindrà lloc avui proper dilluns, 25 d’octubre, a les 18 hores, a la seu de Protecció Civil de Parets del Vallès.

La unitat estarà formada per dos voluntaris i actuarà durant tota la setmana, amb especial incidència els caps de setmana. Aquest equip complementarà la tasca que ja fa actualment el grup de voluntaris en vigilància forestal, actuació en actes esportius i activitats que registrin alt volum de participació, entre d’altres.

Edicions locals