L'Assemblea d'Aturats de Mollet organitza per avui una concentració davant de l'Ajuntament

Serà a les 19 h i coincidirà amb el Ple Municipal · Les persones que sofreixen l'atur a la ciutat vallesana reivindicaran el dret a ser escoltades per l'alcalde

Política

Mollet del Vallès

Avui a les 19h de la tarda està convocada una concentració davant de l'Ajuntament de Mollet. La iniciatvia, promoguda per l'Assembla d'Aturats de Mollet, vol reivindicar davant de l'alcalde, Josep Monràs, totes les demandes que tenen, a causa de l'atur, els molletans i molletanes que pateixen una situació laboral difícil. Aquesta concentració és motivada, segons explica l'Asemblea d'Aturats, a causa de la negativa reiterada dels organismes i represetants muncipals a l'hora d'escoltar les demanades de les persones sense feina que viuen a Mollet.

El passat 10 de Juny, es va constituir l´Assemblea d´Aturats i d'Aturades de Mollet del Vallès. Aquesta assemblea es va organitzar a partir de la trobada que van tenir diverses persones d'aquesta ciutat vallesana que es troben sense feina, i s'ha anat organitzant des d'aquest dia per treballar de manera conjunta amb l'objectiu de trobar solucions a aquesta difícil situació.

Des de la creació de l'Assemblea s'han realitzat diferents activitats de proptesta, com ara l'organització d'una manifestació on van participar prop de 300 persones. També es va participar de forma activa en l´última Vaga General i en la II Marxa contra l´Atur que va arribar als carrers de Mollet fa pocs dies.

Les reivindicacions de l'Assemblea són molt clares, ja que han demanat 'en diverses ocasions poder parlar amb el senyor Josep Monràs per fer-li arribar la situació dramàtica que estem patim moltes persones aturades del poble', amb un no com a resposta, segons indica l'Assemblea. Tenint en compte aquesta actitud de no voler atendre aquestes demanades, els membres de l'Assemblea han convocat aquesta concentració pel Ple municipal d'avui.

Edicions locals