Els petits regidors aproven tirar endavant un circuit de bicicletes a Bigues i Riells

Els alumnes de tercer de primària de l’escola 'El Colomer' participen al ple infantil de l’Ajuntament que es va celebrar ahir

Política

Bigues i Riells

Els alumnes de tercer de primària de l’escola El Colomer de Bigues han aprovat per unanimitat tirar endavant el projecte de construcció d’un circuit de bicicletes a la plaça Miquel Bosch del municipi, segons van decidir en el ple infantil celebrat ahir a l'Ajuntament. Els petits regidors van celebrar aquest ple extraordinari acompanyats de l’alcalde de Bigues i Riells, Joan Moreno, i les regidores Carolina Valverde i Marisol Rodríguez. Amb aquesta activitat es pretén donar a conèixer el funcionament de la maquinària de l’Ajuntament d’una manera didàctica i divertida als més petits.

En el Ple extraordinari dels polítics més menuts també es van prendre decisions. En concret, els petits regidors han aprovat la construcció d’un circuit destinat a la circulació de bicicletes on es puguin desenvolupar projectes d’educació vial. Al llarg del recorregut s’instal·larà senyalització vertical i horitzontal, de manera que els usuaris puguin posar en pràctica el contingut d’aquesta senyalització amb la conducció de les seves bicicletes. El projecte aprovat, que ha estat redactat pels serveis tècnics municipals, preveu ser una realitat properament.

Edicions locals