Escenes d'un matrimoni arriba a Granollers

El Teatre Auditori de la capital del Vallès Oriental ofereix l'adaptació escènica de l'obra d'Ingmar Bergman com a gran reclam del cap de setmana

Cultura

Granollers

Cap de setmana amb teatre de bo i de qualitat a Granollers. D'una banda, avui dissabte, el Teatre Auditori ofereix l'espectacle Escenes d'un matrimoni del cineasta i escriptor Ingmar Bergman. L'obra, dirigida per Marta Angelat, compta amb un repartiment d'autèntic luxe, amb Francesc Orella i Mònica López. De l'altra banda, ahir es va estrenar al Teatre de Ponent l'obra La casa del abuelo, espectacle que va rebre el premi al Millor Espectacle de FETEN 2009. Quedar-se a casa hauria de ser l'última de les opcions.


Avui dissabte, a les 22h, teatre de qualitat a la sala gran de Granollers. Escenes d'un matrimoni és una obra sobre l’amor i el desamor que vol homenatjar un dels grans creadors europeus del segle XX. Marta Angelat dirigeix un repartiment de somni per portar a escena una de les obres mestres que va deixar el gran escriptor i director de cinema suec Ingmar Bergman (1918-2007).

L'obra s’endinsa en la crisi i les infidelitats del matrimoni en l’edat adulta. Bergman fa una dissecció de les relacions entre Marianne i Johan, una parella que se separa després de relacions extramatrimonials, intenta refer-se i descobreix que, d’alguna manera, estan destinats a retrobar-se. L'obra és dirigida per Marta Angelat, i interpretada per dos actors d'autèntic luxe, Francesc Orella i Mònica López.

Segueix la qualitat en forma de poesia escènica al Teatre de Ponent

Aquest cap de setmana comença La Mostra de Teatre de les Nacions i Regions d’Espanya amb la companyia granadina La Rous que representaran La casa del abuelo al Teatre de Ponent. Aquesta obra va guanyar el premi al Millor Espectacle del prestigiós Festival FETEN 2009. Rosa Díaz és l’actriu que l’interpreta. Un espectacle d’objectes i d’actriu que es va poder veure ahir al Teatre de Ponent, i també avui i demà diumenge.

La casa del abuelo ens explica una entranyable història sobre la mort dels essers estimats. Un espectacle de petit format creat per a tots els públics que agrada als més petits i emociona als adults. L’acció transcorre en un escriptori desplegable que es transforma en diferents espais sorprenent a l’espectador, és tot un univers. Els titelles estan construïts amb objectes quotidians, antics i familiars. Una goma d’esborrar, unes tisores que son unes ulleres, un cistell que és el cos de l’avia, i moltes més coses per descobrir.

Edicions locals