Nova derrota del Fraikin Granollers a Ciudad Real

El partit va tenir una primera part de molta igualtat, però a la represa l'equip de casa va marcar un fort ritme impossible de seguir

Esports

Granollers

El Renovalia Ciudad Real va aconseguir superar el Fraikin BM Granollers en el partit d'ahir per un marcador final de 31 a 25. Els homes de Cadenas van resistir bé fins al descans, moment en el qual l'equip local va marcar un ritme fort i constant que va ser impossible de seguir per l'equip de Granollers. Aquesta victòria suposa el triomf número 60 que aconsegueix de manera consecutiva l'equip de Ciudad Real a la lliga ASOBAL.

El Granollers va aconseguir el primer gol del partit, i va tenir durant tota la primera part bones sensacions, sobretot amb l'encert en atac del pivot Ivan Raigal, que va aconseguir 5 gols al còmput final, 4 d'ells en els primers minuts.

El partit va ser distret i força igualat fins que el Ciudad Real va establir un renda de 2 gols (11-9) poc abans del descans. A la represa, el partit ja no va tenir gaire més història, tot i que el Fraikin va poder arreglar el resultat final fins el 31 a 25 amb tres gols consecutius.

Edicions locals