Decathlon obrirà la seva gran seu vallesana el 2 de desembre

La macrocadena d'esports ultima les obres de la botiga de Mollet, la més gran de la firma a Catalunya, que obrirà les seves portes el proper mes

Economia

Mollet del Vallès

El Decathlon que s'obrirà Mollet del Vallès comptarà amb una superfície de més de 6.000 metres quadrats en dues plantes i més de 500 places gratuïtes d'aparcament soterrat. El nou complex de Mollet serà pioner a l'Estat, ja que segons els responsables de l'empresa es tracta d'un nou concepte que 'combinarà les zones de venda al públic amb d'altres destinades a l'esport i a l'oci familiar'. Tot un esdeveniment que es preveu sonat.

A més de l'espai de venda, el nou Decathlon disposarà, a la planta de carrer, d'una zona lúdica gratuïta i pública, un parc per a nens, un minigolf, taules de tennis taula, una pista de petanca i una zona d'esdeveniments per als clients. Per completar l'oferta lúdico-esportiva i d'oci, el centre comptarà amb una pista poliesportiva gratuïta a la primera planta i dues empreses col·laboradores: el restaurant Sa&Fresc i el gimnàs Basic-Fit.

Edicions locals