Important victòria del Fraikin Granollers davant l'Ademar de Lleó

L'equip vallesà s'imposa, en un final d'infart, a l'equip lleonés · El partit és de la màxima igualtat i acaba amb un ajustat marcador de 31 a 30

Esports

Granollers

El Fraikin BM Granollers aconsegueix una importantíssima victòria davant d'un dels seus rivals més directes a la present Lliga ASOBAL, el Reale Ademar de Lleó, per un marcador final de 31 a 30. La treballada victòria s'aconsegueix gràcies a l'encert en els moments claus, i per la màxima concentració en els decisius minuts finals. El BM Granollers segueix amb pas ferm en una temporada que està sent molt bona.

L'escenari ideal pel Palau d'Esports: un partit igualat i de màxima intensitat. Aquest any, el Fraikin BM Granollers sembla que vol fer gaudir els seu públic, i també sembla que té tots els ingredients per poder-ho aconseguir. Qui sap on es pot arribar amb l'empenta d'una afició incondicional, i amb la fortalesa d'un equip que aquest any va a totes.

En el partit d'ahir, un cop més la sort va anar a parar al bàndol de qui se la mereixia i de qui se l'havia treballat. El partit va ser en tot moment molt igualat. A només un minut i mig de la fi, Pérez va aturar un penal a Ortigosa amb un gol d'avantatge pels locals. Amb 30 a 29 al marcador, va ser Garcia qui va poder transformar un penal, ara a favor, per posar un renda de dos gols (31 a 29), eixugat en els instants finals per Martins (31 a 30).

Patiment i victòria, tònica d'un equip fet a mida del seu públic: tot cor, tot entrega, tot lluita. I, amb el resultat final, una nova alegria per l'afició, que aquest any ho veu tot d'un altre color.

Edicions locals